Το παρόν στην μεγαλύτερη έκθεση για τον Τουρισμό έδωσε η Water Purity Hellas, παρουσιάζοντας σε χιλιάδες επισκέπτες τα προϊόντα της.

Διοργανωτής ήταν η Alfa Expo, που τα τελευταία 30 χρόνια πρωτοπορεί στην διοργάνωση των πιο επιτυχημένων εκθέσεων για τους επαγγελματίες.

Αυτή τη φορά ήταν η σειρά της Έκθεσης Τουριστικών Ειδών, Δώρων, Λαϊκής Τέχνης και Αξεσουάρ στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης (ΔΕΚΚ). Η κορυφαία εταιρεία στα συστήματα επεξεργασίας νερού Water Purity Hellas με έδρα το Ηράκλειο Κρήτης, ήταν εκεί από τις 20 ως τις 23 Ιανουαρίου 2017, ενημερώνοντας τους επαγγελματίες για τις λύσεις που μπορεί να προσφέρει.

Με σύνθημα “από 50 έως 500.000 λίτρα νερό την ημέρα” παρουσιάστηκαν όλα τα επαγγελματικά συστήματα τόσο για χώρους εστίασης όσο και για βιομηχανικές και ξενοδοχειακές μονάδες.

Το επίπεδο της έκθεσης για ακόμη μία χρονιά ήταν ότι καλύτερο θα μπορούσε να συμβεί σε τοπικό επίπεδο, ενώ οι διοργανωτές ανανέωσαν το ραντεβού τους, αφήνοντας υποσχέσεις για ακόμα μεγαλύτερα πράγματα την επόμενη φορά.

Μάλιστα, μετά την Κρήτη η έκθεση ταξιδεύει σε Ρόδο και Κέρκυρα.

Δείτε στιγμιότυπα από την εκδήλωση